Onze werkwijze

Concept & Branding

Het begint allemaal met een goed idee en een gepaste voorbereiding: het concept. Welke doelen heb je voor ogen en wie wil je aanspreken?

Wij creëren voor zowel grote, internationale merken als kleine, lokale bedrijven unieke campagnes. Of je nu alleen nog op zoek bent naar een goede naam, een pakkende pay-off of je merk een volledig nieuwe identiteit wilt geven; het kan bij The Locals. De kracht van een goed idee zit hem ook in de uitvoering. Daarom zorgen we voor een goed uitvoerbaar idee, waarin wij de regierol nemen.

Content, Creatie & Design

Content moet niet alleen gezien worden, het moet ook gevoeld worden.

Bij The Locals creëren we verrassende communicatiemiddelen die aansluiten op het idee en de doelstellingen.

Zo kan je bij ons terecht voor onder andere het ontwerpen van je huisstijl, verpakkingsontwerp, brochure-ontwerp, fotografie, copywriting, animaties, webdesign, social content en eigenlijk al het andere dat zichtbaar is om je merk of product onder de aandacht te brengen.

Online Marketing & Social Campagnes

Kom dichter bij je doelgroep en zorg dat je campagne gezien wordt door de juiste mensen. Wij maken content die jouw volgers willen zien.

Bij The Locals maken we content om campagnes effectief onder de doelgroep te verspreiden. We streven naar meer interactie met jouw content, en maken je merk, diensten en producten vindbaar en zichtbaar. Holistische advertentiecampagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn, SEO-optimalisatie voor je website, online community management en Google AdWords campagnes, wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Merken waar we mee samenwerken.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram