fbpx
NESCAFÉ

Beleving op de werkvloer verbeteren

Case NESCAFÉ

Hoe stimuleer je het nieuwe werken met de vers gebrande koffiebonen van NESCAFÉ?
Ontwikkel unieke koffieconcepten die aangeven dat je de koffiedrinkers van nu begrijpt. NESCAFÉ weet als geen ander dat goede koffie de tevredenheid en productiviteit van werknemers verhoogt. En dat iedereen ook zijn eigen smaak en voorkeuren heeft. NESCAFÉ is dan ook dé koffiepartner van werkend Nederland.

Concept

Koffie is een complete beleving die mede bepaalt of je in het bedrijfsleven meegaat met de tijd. Net zoals interne opleidingen en ergonomische werkplekken het succes van een bedrijf stimuleren, doen de juiste koffieblends, mélanges en smaaksensaties dit ook. Daarnaast is een groot deel van werkend Nederland steeds betere koffie gaan drinken, zowel thuis als in de horeca. Deze ontwikkelde smaak nemen ze mee naar het werk. The Locals bedachten unieke koffieconcepten die aansluiten op alle behoeften van de huidige koffiedrinker, in lijn met de visie en identiteit van NESCAFÉ. Zo creëerden wij onder meer inspirerende koffie outlets op werkvloeren, waar de beleving van koffie naar een hoger niveau wordt gebracht.
Hét reclamebureau voor effectieve campagnes!
© 2021 The Locals. Alle rechten voorbehouden
The Locals
Wagenweg 66
2012 NG Haarlem
020 - 310 2014
hallo@wearethelocals.nl
menu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram