Farm Frites | Ontwikkeling 'Shake your Fries'

Case

Hoe kan je als leverancier van frites extra waarde toevoegen aan een bestaand product?Door een campagne te ontwikkelen die de doelgroep sterk aanspreekt en zorgt voor diversiteit in de markt. Farm Frites is één van de grootste producenten van de lekkerste frites en aardappelproducten wereldwijd. Het is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat niet voor niets zo groot en succesvol is geworden. Op alle gebieden zorgen zo voor het allerbeste: van duurzaamheid tot en met smaak!

Concept

‘Shake Your Fries’ is een nieuw sterk concept waarmee Farm Frites scoort in de markt. Ze brengen hiermee vernieuwing in de keten. Het werkt als volgt: aan een beker met friet voeg je een zakje wereldse kruiden toe én schudden maar! Bij dit concept hoort natuurlijk een even sterke, effectieve campagne.

Wij ontwikkelden de branding, package design en promotiecampagne met alle instore promotiemiddelen zoals een uniek ‘Shake Your Fries’ bakje, posters, narrowcasting en meer! De eerste uitrol van het concept heeft succesvol plaatsgevonden bij partner ‘Snackpoint’. Hiermee bewees Farm Frites een toegevoegde meerwaarde te kunnen bieden voor het QSR-kanaal. Door op deze manier een bestaand product aan te passen, diversiteit toe te voegen en een campagne te realiseren zorgt ‘Shake Your Frites’ voor extra winst bij de resellers. En dat allemaal in samenwerking met The Locals!