fbpx
Selecteer een pagina

Maggi

Copywriting en SEO optimalisaties

Maggi

Copywriting en SEO optimalisaties

Case

Hoe kan je de online vindbaarheid van je website verhogen en de content overtuigend maken?

Schrijf unieke teksten die voldoen aan de laatste SEO criteria, zodat Google de website beter vindbaar maakt en de doelgroep in de ban blijft van je merk.

MAGGI heeft talloze producten waarmee je heerlijke gerechten kan bereiden. Wie heeft er niet een smaakmaker van MAGGI in de keukenkast staan? Het merk is al jarenlang niet meer weg te denken, zowel in Nederland als over de grens.

Concept outline

Door het lange bestaan en de grote bekendheid van MAGGI zijn er over de jaren heel veel teksten geschreven en is er een duidelijke merkidentiteit ontwikkeld. Maar in dit digitale tijdperk speelt er ook een belangrijke concurrentiestrijd op het internet. Om zo efficiënt  mogelijk in de wedstrijd te blijven moet je gebruik maken van alle middelen die je tot je beschikking hebt, zoals de grote hoeveelheid MAGGI recepten.

Creatie en effectiviteit

Met een op maat gemaakte SEO-strategie herschreven wij talloze online recepten en productteksten naar goede leesbare, creatieve teksten. Deze content is volledig in lijn met de merkidentiteit en tone of voice van MAGGI, maar dan wél in een modern jasje. Daarnaast voldoen de teksten aan de laatste SEO eisen: de juiste zoekwoord-clusters, uniek, natuurlijk en wervend. Met als resultaat dat de website beter vindbaar is in Google, er meer traffic gegenereerd wordt en de lezers meer overtuigd worden van de producten van MAGGI.

VORIGE CASE

VOLGENDE CASE

Copyright The Locals, 2020. Alle rechten voorbehouden.

The Locals
Wagenweg 66
2012 NG Haarlem

020 - 310 2014
hallo@wearethelocals.nl

Bezoekadres:
Wagenweg 66, 2012 NG Haarlem

020 - 310 2014
hallo@wearethelocals.nl

Copyright The Locals, 2019. Alle rechten voorbehouden.